Eseménynaptár
2022. szeptember
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Főigazgatói köszöntő

Főigazgatói köszöntő

2020. július 01.

Szeretettel köszöntöm honlapunkon!

2020 júliusától 11 agrár középfokú szakképzést folytató iskolával, két tagintézménnyel egy új intézmény jött létre: az Északi Agrárszakképzési Centrum.

A centrum 4 megyében: Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyékben végzi szakképzési alapfeladatát.

Székhelyünk az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolában, Nyíregyházán található.

Elkötelezett oktatóink és dolgozóink évtizedek óta kiváló szakmai felkészültséggel, változatos, a mai kor digitális kihívásaihoz igazodó módszertani kultúrával és felnőttek oktatásában- képzésében is szerzett  hosszútávú tapasztalattal végzik az iskolarendszerű és az iskolarendszeren kívüli oktatási feladatokat.

Egy közösség vagyunk közel 700 fő munkavállalóval és mintegy 3500 fő tanulóval, képzésben résztvevővel. A Centrum iskoláiban a mezőgazdaság és erdészet, az élelmiszeripar, a környezetvédelem és vízügy, gépészet, rendészet és közszolgálat, valamint a turizmus-vendéglátás ágazat számos szakmájából választhatnak a középiskolába készülők, magukat e területeken képezni vágyók.

Képzéseink sikerének alapja a duális partnerhálózatunk (240 vállalkozás), mely biztosítja a valós munkahelyi környezetet, megteremtve a gyakorlati életből vett tudás- és tapasztalatszerzést a tanulmányok során.

Legyen bővülő közösségünk tagja. Tekintsen intézményünkre az első és a második szakképesítés ingyenes megszerzésének lehetőségeként vagy akár a mérnökképzés előszobájaként. Iskolai rendszerű és felnőttoktatási képzéseinkkel, korábban szerzett szakmai tapasztalatainak beszámításával, életviteléhez igazodó munkarenddel várjuk a tanulni vágyókat. Figyelje álláshirdetéseinket, bővülő szakmakínálatunkban szerepet vállalhat az agrárszakember utánpótlásban, a generációváltásban.

Jöjjön el pályaorientációs és egyéb rendezvényeinkre, kövesse honlapunkat és figyelje megjelenő híreinket! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

Lévai Imre
főigazgató

  
  
© 2020 Északi Agrárszakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva