Eseménynaptár
2022. december
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Impresszum

Északi Agrárszakképzési Centrum

A www.easzc.hu honlap működtetését az Északi Agrárszakképzési Centrum végzi.

Szerzői jogvédelem

A www.easzc.hu honlapon elérhető minden anyag szerzői jogvédelem alatt áll. Használatuk feltétele, hogy a weboldalra látogató internetező az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja.

Az Északi Agrárszakképzési Centrum a honlap bármely tartalmának, bármilyen módszerrel történő másolásával, terjesztésével és felhasználásával kapcsolatos jogot fenntart.

Az Északi Agrárszakképzési Centrum előzetes, de nem kizárólagos és nem átruházható felhasználási engedélyt ad ahhoz, hogy a honlap látogatója a honlapon megtalálható tartalmakat kizárólag saját személyes használat céljára a számítógépére letöltse, és ott megőrizhető formában rögzítse, illetve kinyomtassa. Arra azonban nem ad engedélyt, hogy azt harmadik fél számára bármilyen módon és formában hozzáférhetővé tegye.

A www.easzc.hu honlapján található anyagokat kizárólag Az Északi Agrárszakképzési Centrum előzetes írásbeli engedélyével jogosult egészben vagy bármely részében módosítani, harmadik fél számára továbbítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságra hozni.

  
  
Híreink
© 2020 Északi Agrárszakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva