ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20
A szabadban egy asztalt állítanak fel, ahol különféle harapnivalók és promóciós anyagok láthatók. Az asztal mögött a mezőgazdasági oktatásról és technológiáról szóló szöveges transzparensek vannak, amelyeken mezőgazdasági tevékenységek képei láthatók. Az emberek parkszerű környezetben gyűlnek össze.

A SZÉCHENYI KÉPVISELTE A CENTRUMOT A CAMPUSON

Az idei Campus Fesztiválon az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium állított standot és várta a fesztiválozókat a „Campus Civil Falu”-ban. A standon már megjelenítette, hogy az intézmény már a 85. tanévére készül.

A debreceni Campus Fesztiválon minden évben lehetőségek nyílik arra, hogy saját standdal jelenhessen meg az ÉASZC valamely iskolája az élelmiszeripar és a mezőgazdaság területét érintő agrárszakképzés népszerűsítése céljából.

A jövődet műveli- Széchenyi- A vidék iskolája- Hajdúböszörmény

Északi Agrárszakképzési Centrum, Görögország, Halkidiki, 2023.05.02-04., szakmai látogatás

Kék zászló tizenkét sárga csillagból álló körrel a közepén, amely az Európai Uniót jelképezi. A zászló alatt magyar nyelvű szöveg olvasható: „Az Európai Unió támogatásával”, ami azt jelenti, hogy „Az Európai Unió támogatásával”.

Helyszín: 

Miraggio Thermal Spa Resort *****, Halkidiki, Görögország, 2023.05.02-04.

Résztvevők:

  • Kovácsné Papp Mária, pályázati referens
  • Lévai Imre, főigazgató
  • Vislóczki Zoltán, kancellár

Beszámoló:

A szakmai látogatás célja a Miraggio Thermal Spa Resort ***** jól bevált gyakorlatainak megtekintése, amely gyakorlatok a későbbiekben a helyszínre érkező diákok szakmai programjának részét képezik. Az első nap programjában szerepelt az a találkozás a hotelben dolgozó szupervízorokkal és a hotel HR menedzserével, amelynek keretében rálátás nyílt a hotel működésére, valamint az új munkavállalók beintegrálási folyamatára. A resort bejárása, az Erasmus+ PRO gyakorlati helyszínének megtekintése is része volt a meetingnek. A következő napon a hotel beszerzési láncának áttekintése volt terítéken a terület vezetőjével. A hazánkban is egyre inkább középpontba kerülő „0 km-es beszerzési lánc” megvalósítása a hotel életében is fontos szempont. Beszerzéseik egy részét ennek a szemléletnek megfelelően tudják megoldani a környezetükben működő gazdaságoknak, üzemeknek köszönhetően.

A jógyakorlatok megtekintése, megszerzése, elsajátítása mellett szabadidőben lehetőség nyílt az Erasmus+ PRO hosszútávú mobilitáson résztvevő diákok szállásának, munkahelyeinek megtekintésére. Az érintett diákok az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói.  

Fotók:

 

Öt vekni frissen sült kenyér bemutatója, három kerek és két hosszúkás, szépen elrendezve. A cipókat meghintjük liszttel, a háttérbe dekoratívan búzaszár kerül. A kerek cipók tetején keresztbe karcolt.

CSATLAKOZZ HOZZÁNK! GYERE ÉS SÜSS KI VALAMIT!

VÁLASZD A PÉK SZAKMÁT!

Az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola a 2022/23-as tanév végeztével megköszöni a képzéseikben résztvevők egész éves munkáját. Visszatekintve az évre néhány fotót kiemelve illusztráljuk a gyakorlati képzés hozadékát – nappali és felnőttképzés tekintetében egyaránt.

Még van lehetőség jelentkezni a szeptemberben induló képzésekre! Várjuk a jelentkezőket nappali képzésbe és felnőttképzéseinkre!

Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola

Csatlakozz hozzánk! Gyere és süss ki valamit!