ÁPRILIS VÉGÉN BÚCSÚZNAK A VÉGZŐSÖK
AZ ISKOLA SAJÁT TERMESZTÉSŰ FŰSZERNÖVÉNYEIVEL ÍZESÍTETTÉK A SAJTOT
Az Északi ASzC Lippai János Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola apagyi tanüzemében fejt tejből készítettek gomolyát a tanulók, amit a hidropóniás toronyban megtermesztett fűszernövényekkel ízesítettek. A petrezselymes, bazsalikomos gomolya sajt mindenkinek nagyon ízlett.
Az Északi Agrárszakképzési Centrum pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére:
Képzési asszisztens – Északi Agrárszakképzési Centrum
Projekt asszisztens – Északi Agrárszakképzési Centrum
Autóbuszvezető – Északi ASzC Vay Ádám Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Tanügyigazgatási referens – Északi Agrárszakképzési Centrum
Műszaki referens – Északi Agrárszakképzési Centrum
Belső ellenőr – Északi Agrárszakképzési Centrum
Szakképzési referens – Északi Agrárszakképzési Centrum
AZ ÉSZAKI ASZC DEBRECZENI MÁRTON MEZŐGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZERIPARI TECHNIKUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA TANSÜTÖDÉSÉBEN A POZSONYI KIFLI ELKÉSZÍTÉSE IS A TANANYAG RÉSZE
A pozsonyi kiflinek több évszázados hagyománya van az egykori Osztrák-Magyar Monarchia területén, így ma is több országban készítik. Ezt az édes péksüteményt mákos, vagy diós töltelékkel töltik meg. És honnan tudjuk, hogy melyikben mi van? A patkó alakú mákos tölteléket, az ácskapocs alakú diós tölteléket rejt:)
#debreczenimárton#szakképzés#miskolc#nappaliképzés#felnőttképzés#pékcukrász