ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

A SZAKMAFEST KERETÉBEN A NYÍREGYHÁZI KENYÉRGYÁR KFT. IS MEGNYITOTTA KAPUIT

Hajhálót, kesztyűt és fehér védőruhát viselő embercsoport áll egy fából készült asztal körül egy pékségben, és tésztasorokat kezel. Úgy tűnik, hogy a helyszín egy ipari konyha vagy pékség fehér csempézett falakkal és nagy ablakokkal.

A SZAKMAFEST KERETÉBEN A NYÍREGYHÁZI KENYÉRGYÁR KFT. IS MEGNYITOTTA KAPUIT

Nyíregyházán első alkalommal szervezték meg a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum projekt keretében 2023. szeptember 15-én a város nagyszabású szabadtéri pályaorientációs fesztiválját, amelynek elsődleges célja a szakképzés népszerűsítése volt. A fesztiválon tematikus utcák kialakításával várták a pályaválasztó tanulókat és felnőtteket. A kezdeményezés lehetőséget biztosított a “Nyitott gyárak” elnevezés alatt különböző területeken működő üzemek, gyárak meglátogatására. Az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola 9. évfolyamon tanuló diákjainak egy csoportja látogatást tett a Nyíregyházi Kenyérgyár Kft-nél. A kóstolóval, bejárással egybekötött gyárlátogatáson a diákok testközelből kaptak betekintést a kenyérgyár tevékenységébe, látva az ágazati alapvizsga letétele után általuk is választható pék szakma helyben kínálkozó munkalehetőségeit.

Köszönjük a lehetőséget a Nyíregyházi Kenyérgyár Kft-nek!

Hajhálós és védőruhás embercsoport áll egy fából készült asztal körül, rajta több tésztacipó. Úgy tűnik, egy pékségben vagy a konyhában vannak, és a sütésről tanulnak. Az előtérben egy személy mosolyog a kamerába.