ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

FEJLESZTÉS ÉS FELÚJÍTÁS A WESTSIKBEN

Egy csupasz fa összefonódott ágakkal részben akadályozza a kilátást egy régi épületre, boltíves ablakokkal és cseréptetővel. Az épület jó állapotúnak tűnik, a sűrű fiókhálózat mögött több ablak is látható.

Az Északi Agrárszakképzési Centrum év végi beszerzéseinek köszönhetően a Centrum valamennyi intézménye fejlesztéseket, felújításokat, beszerzéseket hajtott végre.

Az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola kapcsán többirányú fejlesztés és beszerzés is történt. A nyíregyházi iskola épületében a tornateremben korszerű, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, csak úgy, mint a keleti és nyugati bejárati frontok esetében. A főépületben működő vendéglátóipari kabinet új, hasznos eszközökkel gazdagodott. A gépbeszerzés által új hűtők, tűzhelyek kerültek a kabinetbe.

Új hűtőket állítottak be az intézmény által működtett tanboltba is, ahol megújuló termékkínálattal várják a lakosságot. A tanboltban a pék tanüzemben, a pék-cukrász és a cukrász tanüzemben elkészült termékeket lehet beszerezni.

A pék tanüzemben az elmúlt időszakban megtörtént a vizesblokkok felújítása, a beltéri és kültéri nyílászárók cseréje, a hidegburkolat cseréje festéssel egybekötve padlón és falon, valamint a villamoshálózat korszerűsítése is. A cukrász tanüzemben pedig kicserélték a homlokzati nyílászárókat, továbbá új gépeket is sikerült beszerezni (pl. tűzhely, habverőgép, dagasztógép, stb.).