MÁR LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ TANFOLYAMRA!
Véget ért az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola szervezésében megvalósult, ingyenes pálinkakészítő képzés felnőttek szakmai képzése keretében. A szombati, Nyírszőlősön megrendezett vizsgán a 11 fős csoport valamennyi tagja sikeresen szerepelt. A 12 hetes, 300 órás tanfolyam elméleti tananyagában szerepelt: alapanyagismeret, gyümölcsfajták jellemzői, gyümölcs beltartalmi értékei, hasznos és káros mikroorganizmusok ismerete a cefrézéssel kapcsolatban, feldolgozáshoz szükséges eszközök, cefrézés, spontán és irányított erjesztés összehasonlítása, minőségbiztosítási ismeretek, továbbá jogszabályi ismeretek.
A Nyírszőlősön megvalósított gyakorlat során a csoport tagjai aktívan részt vettek a gyümölcsfeldolgozásban, terítékre kerültek: a cefrézés, a főzési technológiák, a helyszíni főzés, illetve a címkézés, palackozás és a jogszabályi ismeretek.
Az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola élelmiszerkészítő képzései, tanfolyamai népszerűek a felnőttek körében, akik az eddig megszerzett képesítések tekintetében akár ingyenesen is elvégezhetik!
Az intézmény folyamatosan várja felnőttek jelentkezését szerveződő képzéseire felnőttek szakmai oktatása, illetve felnőttek szakmai képzése keretében!
További információk: www.easzc.hu