ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

FOODTECHSHOW – A LEGKORSZERŰBB ÉLELMISZERIPARI TECHNOLÓGIÁK, GÉPEK EGY HELYEN

FOODTECHSHOW plakát

I. FoodTechShow – 2024.04.09-10., Budapest, Millenáris B épület – Nagycsarnok

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara élelmiszeripari gép- és technológiai kiállítást rendez áprilisban. A kiállítással az ágazat számára megnyíló komoly pályázati forrásból elnyerhető támogatások hatékony felhasználását, a projektek megvalósítását is segíti. A szakmai kiállítás mellett a NAK egy online katalógust is létrehoz az érdeklődő vállalkozások tájékoztatására.

Az élelmiszeripar terén működő vállalkozások számára a rendezvényen elérhetők a legkorszerűbb technológiák, gépek és berendezések, valamint az építészeti és épületgépészeti, illetve termelésirányítási megoldások is megismerhetőek. A kiállítás kínálata segíti a fejlesztésekben gondolkodó cégek jövőbeni terveit, azok felépítését.

Az I. FoodTechShow-n a kiállítás mellett az élelmiszeripar jelenlegi helyzetéről, kilátásairól, a termékek piacra jutásáról szakmai előadások, kerekasztal beszélgetések, műhelyviták keretében hangzanak el aktuális információk, tudnivalók.

A rendezvény fókuszál az Ipar 4.0-ás megoldásokra, a digitalizációra és az automatizációra, a robottechnikára is.

A rendezvény ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a rendezvény honlapján lehet: https://www.eventbrite.com/…/foodtechshow-tickets…