ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20
A fonott édes kenyér magyar receptje (fonott kalács) a kész kenyér képe mellett látható. A recept olyan méreteket és összetevőket tartalmaz, mint a liszt, só, cukor, margarin, tej, élesztő és tojás. A kenyér aranybarna és fényes.

Az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola közössége – lévén élelmiszeripari agrárszakképzési intézmény- minden esztendőben külön energia- és nyersanyag tartalékkal készül a kiemelt ünnepeinket megelőző időszakokra. Így van ez most is, 2024-ben, amikor már csak néhány nap választ el bennünket a húsvéttól. Az ünnepet megelőzően néhány receptet megosztunk azok kedvéért, akik szeretnének otthonukban sütni a következő napokban!