ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

DOBOGÓS HELYEZÉS ÉS ORSZÁGOS 4. HELY A MÁTRA TANULÓINAK

Három ember áll együtt, mosolyogva. A középen álló férfi átkarolja a másik kettőt, akik nagy aranytrófeákat tartanak. Valamennyien hivatalos öltözékben vannak, a háttérben pedig egy részleges transzparens látható.

IDÉN CSONGRÁDON RENDEZTÉK MEG A VADGAZDÁLKODÁSI TECHNIKUS OSZTV-T

Vadgazdálkodási Technikus OSZTV, 2024

2024. április 3-5. között rendezték meg Csongrádon az Alföldi ASzC Bársony István Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskolában a vadgazdálkodási tanulók Országos Szakmai Tanulmányi Versenyét. Az Északi ASzC Mátra Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium képviseletében két tanuló versenyzett kiváló eredménnyel Csongrádon. Debreczeni Anna, tanuló beszámolója a versenyről:

„A legjobb érzés az életben az, amikor érzed, és vele együtt tudod, hogy épp most érik be az eddigi munkád gyümölcse. Bevallom, kicsit sajnálom, hogy lecsúsztam a dobogóról, de én már a versenyen való részvételnek, a bejutásnak örülök a legjobban. Az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen 4. helyezést értem el, viszont amire rettentően büszke vagyok, az az ,,Állathang és Kürtjel felismerés” versenyszám egyéni díja, amelyben 1. helyezést értem el. Köszönöm a felkészítőimnek, köszönöm mindazoknak az embereknek, akik támogattak engem az utam során! Gratulálok minden versenyzőnek! Számomra egy álom teljesült! 💚🤎🍁🐗🫎

A Mátra iskola másik versenyzője, Nagy Bence Nimród, tanuló részeredményei a versenyben:

Skeet és bukócél lövészet 1. hely, Összesített gyakorlati feladatok 1. hely, Összesített írásbeli, szóbeli 3. hely

Bence teljesítményével az összesített eredmények alapján valamelyik dobogós hely várományosa! A végső eredményhirdetés április végén lesz a Szakma Sztár Fesztiválon! Gratulálunk a tanulóknak és oktatóiknak!