Sikeresen szerepeltek a felnőtt résztvevők a 2024.05.10-11-én lezajlott vizsgán.
Újabb felnőtt szakmai képzés fejeződött be az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szervezésében. Ezúttal a kézműves élelmiszerkészítők vizsgáztak sikeresen a négy hónapos képzés végén. A képzés és a vizsga során érintett témakörök: zöldség- és gyümölcsfeldolgozás, húsipari termékek előállítása, sajt és egyéb tejtermékek készítése, sütőipari termékek előállítása.
A kézműves élelmiszerkészítő képzés új lehetőségként jelent meg a közelmúltban az élelmiszeripari szakmakínálatban. Ez a képzés mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára vonzónak bizonyult, ahol a résztvevők megismerkedhettek a különböző élelmiszeripari termékek előállításának kézműves jellegével.
Az érdeklődők már jelentkezhetnek az intézmény által szerveződő következő hasonló képzésre!
A jövődet műveli- Széchenyi- A vidék iskolája- Hajdúböszörmény