ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

SZAKMAKÓSTOLÓ TÁBOROK 2024-BEN IS!

Három fiú ül egy piros traktorban. A bal oldali fiú kék-fehér pólót visel szürke rövidnadrággal és fekete sapkával. A középső fiú kék ingben és zöld sapkában, üvegből iszik. A jobb oldali fiú fekete pólót és sapkát visel.

IDÉN IS SZERVEZNEK NYÁRI TÁBOROKAT AZ ÉASZC ISKOLÁI

A NAK támogatásával ezen a nyáron is lesznek szakmakóstoló táborok az Északi Agrárszakképzési Centrum működési területén. Az úgynevezett szakmakóstoló hetek kifejezetten pályaorientációs céllal szerveződnek. Ezek a táborok nyári elfoglaltságként nyújtanak lehetőséget a továbbtanulás előtt álló általános iskolásoknak arra, hogy betekintsenek a gyerekek az agrárszakképzésbe. A programok évről-évre kellemes időtöltést jelentenek a felső tagozatos tanulóknak, akik szabadidős programokon is részt vesznek amellett, hogy a szervező intézmény tangazdaságába, gépészműhelyébe, üvegházába, vagy épp állattartó telepére látogatnak el, illetve partner gazdálkodó szervezetek telephelyen tapasztalhatják meg az agrárium különböző ágazataiban zajló mindennapi termelés körülményeit és láthatják a szakmákhoz tartozó munkafolyamatokat.

2024 nyarán az ÉASzC Vay Ádám Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Széchenyi- A vidék iskolája- Hajdúböszörmény, Északi ASzC Bárczay János Mg. Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium és az Északi ASzC Mátra Erdészeti Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium várják a gyerekek jelentkezését és mutatják meg mindazt, amire számíthatnak az agrárszakképzésbe való jelentkezéssel.

A fotók a korábbi években megszervezett táborokban készültek.