ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

KÖZÖSEN A FOGLALKOZTATÁSÉRT ÉS A GAZDASÁG FEJLESZTÉSÉÉRT

Szakemberek egy csoportja, köztük férfiak és nők, egy tárgyalóasztalhoz ülnek egy hivatalos megbeszélés során, és egy díszes szobában olvasnak és jegyzetelnek.

AZ ÉASZC AZ EGYIK EGYÜTTMŰKÖDŐ SZERVEZET

Tizennégy szervezet között jött létre széleskörű együttműködés Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyében a térség gazdaságának fejlesztése és a foglalkoztatási mutatók javítása érdekében. A komplex partnerségi hálózat működtetéséről szóló megállapodást a megyeházán írták alá az érintett szervezetek, köztük az Északi Agrárszakképzési Centrum. Centrumunk képviseletében Vislóczki Zoltán, kancellár írt alá. A vármegyei önkormányzat, az állami foglalkoztatási szerv, a felsőoktatást képviselő intézmény, az érdekvédelmi és civil szervezetek mellett a térségben működő szakképzési centrumok is részesei az együttműködésnek.

Négy öltönyös férfi ül egy vitaasztalnál a márványfalakkal, faajtókkal, mikrofonnal és névtáblákkal előttük.

Az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló projektben a vármegyei önkormányzat és a helyi kormányhivatal konzorciuma közel 7,5 milliárd forintot fordíthat a foglalkoztatás javítására, vagyis új munkahelyek létrehozására és a vármegye gazdaságának fejlesztésére.

Egy konferenciateremben egy asztalnál ülő panelesek férfiakból és nőkből álló közönség figyelmesen figyel. virágkompozíciók vannak az asztalon.

Köszönjük a fotókat!

Fotó: Kelet-Magyarország/Dodó Ferenc