ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

SOÓS BALÁZS A SZAKMA SZTÁR FESZTIVÁLON!

Három öltönyös fiatalember trófeát tartva a barsonyi istváni mezőgazdasági technikum zászlója előtt áll.

JÓL SIKERÜLT AZ SZKTV-S FELKÉSZÜLÉS! MÁR ÁLLÁSAJÁNLATOT IS ÉRT A VERSENYEN VALÓ SZEREPLÉS!

SOÓS BALÁZS A SZAKMA SZTÁR FESZTIVÁLON

A tavalyi szép, mit szép!, a legszebb eredmény után Pétervásárán mindenki szurkolt annak a két fiatalnak, akik 2023. április 3-5. között Csongrádon szerepeltek a mezőgazdasági gépészek SZKTV versenyén. Ki lehet jelenteni, hogy jól sikerült a felkészülés, hiszen Ármány Patrik a 15. helyen végezve a négy vizsgatantárgy közül háromból mentességet szerzett, míg Soós Balázs a Szakma Sztár Fesztiválon tudja majd csak meg helyezését, ami azt jelenti, hogy ő már biztosan dobogós! Gratulálunk a fiúknak!

Két öltönyös férfi ül a kanapén, személyazonosító jelvényt viselve és mosolyogva, előttük dísznövény, mögöttük pedig motivációs poszterek a falon.

Az ÉASzC Pétervásárai Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói egy remek szervezésű versenyen vettek részt Csongrádon, ahová az írásbeli fordulón legalább 74%-t elérve lehetett bekerülni. A döntőben 18 gépésztanuló találkozott és igyekezett a legjobban teljesíteni, tudásának legjavát adva.

Fiatal férfiak csoportja hivatalos öltönyben áll egy iskolai rendezvényen, a háttérben az eseménnyel kapcsolatos transzparensekkel.

Bolla László, szakmai oktató, a fiúk kísérője elmondta: 2002 óta már jó néhány tanulót kísért ilyen versenyekre, és többször is sikerült kimagasló eredményeket elérni a gyerekekkel. Ezek közül mindenképpen kiemelkedik a 2022-es verseny, ahol Torák Róbert első helyezést ért el. Idén is alapos felkészülés előzte meg a csongrádi utat, amelynek hozadékaként a helyezéseken túl Soós Balázs bezsebelt egy különdíjat is, ami azért nagydolog, mivel azt épp abban a feladatban szerezte meg, amely csupán 2023-ban került be a vizsgafeladatok közé. Ez a portfólió bemutatása volt, amiről a mátramindszenti származású Péterkés tanuló azt mondta:

– Gyorsan elment az a 10 perc! 🙂

Emberek egy hivatalos eseményen egy elegáns, vörös falú helyiségben, és a „sárkány” feliratú transzparens mellett egy pódiumon hallgatják a hangszórókat. a közönség, többnyire öltönyös férfiak, figyelmesnek tűnik.

A különdíj meglepte Balázst, de bízott mindvégig a jó helyezésben, hiszen érezte, hogy jól sikerültek a feladatok.

Egy beltérben parkoló john deere 6155 m-es traktor kiemelkedő zöld és sárga színekkel és nagy futófelületű gumikkal, a bal első oldalra fókuszálva.
Hatalmas kiterjedésű, frissen szántott sötétbarna talaj kis fehér táblával, amely a 16-os számot mutatja egy vidéki tájon, borult égbolt alatt.

Irány tehát a Szakma Sztár Fesztivál!

Budapest, 2023. április 26.