ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

SZAKMAI JÓTANÁCSOK A MARGARÉTA KERTÉSZETBEN

Élénk vörös és rózsaszín virágokkal teli üvegház függő cserepekben és felszíni ágyásokban, fehér fémkeretes mennyezettel.

Aki a virágot szereti….

Az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 1/9. C osztályos, gazda és kertész tanulói a hajdúböszörményi Margaréta Kertészetben jártak szakmai alapozó gyakorlaton.

Emberek egy csoportja, köztük egy vezető, cserepes növények gyűjteménye között áll egy faiskolában, figyelmesen hallgatva és figyelve, ahogy a vezető bemutatja vagy magyarázza.

A kertészet vezetője, Kiss Csaba szakmai vezetés keretében mutatta meg a virágokat, cserjéket, fákat, dísznövényeket a tanulóknak. A növényismertetést követően néhány kertészeti munkában is közreműködtek a Széchenyis diákok.

Egy férfi és egy fiatal fiú egy tömlőhöz csatlakoztatott sárga légkompresszor használatára készül egy lakókertben, a bal oldalon pedig egy másik személy látható.

A jövődet műveli- Széchenyi- A vidék iskolája- Hajdúböszörmény

Ezen a képen kis fehér virágok buja mezője látható sárga középponttal, sűrűn borítva a talajt, a háttérben rózsaszín virágok árnyalataival.