ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

KITE-NAP – MINDIG VAN ÚJ A NAP ALATT!

Emberek csoportja gyűlik össze egy nagy nyílt mezőn a kék ég alatt, szétszórt felhőkkel. Számos mezőgazdasági gép és traktor található. Az előtérben egy kék függőleges zászló, fehér szöveggel uralja a jelenetet. Úgy tűnik, az esemény a szabadban zajlik.

„KITE Szántóföldi napok” címmel tartott szántóföldi bemutatót a társaság Hajdúböszörményben (Formula GP Kft. területén) pénteken.

Az idén 50 éves cég elismert társadalmi szereppel és gazdasági erővel rendelkező, vezető szakmai integrátornak számít a hazai agráriumban. Mai bemutató-tájékoztató rendezvényükön is elhangzott, hogy az utóbbi években jelentkező problémákra a KITE folyamatosan keresi a megoldásokat, amelyekkel igyekszik segíteni a gazdálkodókat a leghatékonyabb munkavégzés, a leggazdaságosabb működés elérése érdekében. Igyekeznek előmozdítani a magyar mezőgazdaságban szükségszerű szemléletváltás folyamatát a fenntartható gazdálkodás megteremtése céljából.

A cég évről évre bemutatja az adott térség gazdálkodói számára a legújabb technológiákat, a legmodernebb gépeket. Felhívták a megjelentek figyelmét ezúttal is arra a lehetőségre, hogy igény esetén demo-jelleggel az egyes munkagépeket eljuttatják a kívánt szántóföldi területekre, ahol az érdeklődők testközelben is kipróbálhatják az eszközöket és megtapasztalhatják azok tudását, alkalmazási, működtetési módját.

A működés közben is bemutatott munkagépekről részletes tájékoztatást adtak a társaság munkatársai – Bellai Tamás, Pataki Sándor és Kolozsvári István, kereskedelmet támogató mérnökök. A tájékoztató előadások érintették az erő- és munkagép kapcsolatokat és az egyes munkagépek talajművelési tulajdonságait.

A mai rendezvény főszereplői voltak:

Köckerling és John Deere munkagépek,

John Deere erőgépek,

a szervező, forgalmazó – KITE Zrt,

a helyszínt biztosító – Formula GP Kft.

Köszönjük az Északi Agrárszakképzési Centrum duális partnerének a meghívást az eseményre!