ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

KÁPOSZTAFESZTIVÁLON A SERÉNYI

Egy ötfős csoport zöld sátrak előtt áll egy szabadtéri rendezvényen. A központban két személy oklevéllel és ajándéktáskával rendelkezik. Körülöttük információs bannerek és asztalok vannak felállítva, a háttérben pedig mások is láthatók.

FŐZŐVERSENYT NYERT A SERÉNYI!

Káposztafesztivált rendeztek Sajóvelezden

2023. szeptember 9-én már 5. alkalommal rendezték meg hagyományőrző eseményként Sajóvelezden a Káposztafesztivált. A színes programokkal, élő zenével tarkított nap szerves részét alkotta a főzőverseny, amelynek rendszeres résztvevője az Északi AszC Serényi Béla Mezőgazdasági technikum és Szakképző Iskola.

Idén „töltött káposzta, ahogy nagyanyám csinálná” mottóval készült az iskola versenyétele. A szakavatott zsűri helyett a fogyasztóközönség volt a fő cél, az nyert, aki a leggyorsabban gyűjtötte össze az 50 db támogatói jegyet. A „Serényi” főztjéért már délben sorba álltak, olykor a vendégek leültetése is fennakadást okozott. Így az 50 db jegy is hamar összegyűlt.

2023-ban, az 5. Káposztafesztivál főzőversenyének I. helyezettje az Északi ASzC Serényi Béla Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola lett!

Gratulálunk!