ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20
Három ember áll egy színes prezentációs dia előtt, amelyen különböző európai tereptárgyak és az „Erasmus+” logó látható. Alkalmi öltözékben vannak, és laza arckifejezéssel pózolnak. Úgy tűnik, hogy a helyszín beltérben van, valószínűleg egy konferencián vagy oktatási eseményen.

ErasmusDays 2023

Idén az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tanulói is bekapcsolódtak az Erasmus Napok programsorozatba. A budapesti rendezvényen egy 10 állomásos nemzetközi vetélkedőn mérték fel tudásukat. A vetélkedő témái között szerepelt egyebek mellett az EU ismerete, idegen nyelvi kvíz, környezettudatosság, kulináris élvezetek és Europass önéletrajz készítése. Az ErasmusDays 2023 lehetőséget teremtett arra is, hogy az Erasmus+ programban részt vett diákok tapasztalatot cseréljenek egymással, illetve tájékozódjanak a szakképzés területén elérhető Erasmus+ lehetőségekről.

A jövődet műveli- SSzéchenyi- A vidék iskolája- Hajdúböszörmény

Négyen pózolnak együtt, miközben egy nagy Instagram-keret kelléket tartanak a kezükben. Mosolyognak, és az egyik ember egy plüssjátékot tart a kezében, egy másik egy zsiráf lufit, egy másik pedig egy európai uniós zászlót. A háttér egy promóciós eseménynek tűnik, szöveget megjelenítő szalaghirdetéssel.