ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

SZÉCHENYI – KÉPZÉSEK SZÉLES PALETTÁJA VÁRJA A FELNŐTTEKET BÖSZÖRMÉNYBEN!

Színes szórólap, amely ingyenes szakképzést hirdet felnőtteknek különböző mezőgazdasági ágazatokban, köztük erdőgazdálkodásban, állatgondozásban, virágkötőben és egyebekben, az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, a Szakképző Iskola és Kollégium kínálatában.

ÉASZC – INGYENES KÉPZÉSEKRE JELENTKEZHETNEK A FELNŐTTEK BÖSZÖRMÉNYBEN!

Az Északi Agrárszakképzési Centrum egyetlen, Hajdú-Bihar vármegyében működő intézménye folyamatosan indítja felnőttképzéseit a jelentkezések függvényében. A képzéskínálat gazdag, a mezőgazdaság és erdészet, valamint az élelmiszeripar ágazaton belül is rövidebb, illetve hosszabb időtartamú képzések is várják a felnőtteket. Az ingyenes képzési lehetőségekért érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni az intézményben megvalósuló felnőttek szakmai oktatását és felnőttek szakmai képzését is.

Az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szervezésében nemrégiben zárult több szakmai képzés is: virágkötő és virágkereskedő, méhész, mezőgazdasági rakodógépkezelő.

Jelenleg pedig egy kézműves élelmiszerkészítő képzés zajlik Hajdúböszörményben.

2024-ben a következő képzéseket kívánják beindítani Hajdúböszörményben felnőttek számára:

Felnőttek szakmai oktatása: Erdésztechnikus (szakmairány: erdőgazdálkodás), Erdésztechnikus (szakmairány: vadgazdálkodás), Tejtermékkészítő, Gazda (szakmairány: növénytermesztő), Gazda (szakmairány: növénytermesztő/állattenyésztő/lovász), Tartósítóiparitermék- készítő, Élelmiszeripari gépkezelő, Pék-cukrász

Felnőttek szakmai képzése: Élelmiszeripari csomagológép kezelő, Virágkötő és virágkereskedő, Lovastúra-vezető, Kézműves élelmiszerkészítő, Állatorvosi asszisztens, Dísznövénykertész, Méhész, Mezőgazdasági erő- és munkagépkezelő

További információk és jelentkezés az Északi Agrárszakképzési Centrum weboldalán, a www.easzc.hu oldalon!