ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

INDUL A KÉZMŰVES ÉLELMISZERKÉSZÍTŐ KÉPZÉS!

Háromféle friss tészta kerül kihelyezésre egy fatálcán. A bal szélső tészta zöld, a középső sárga vagy bézs színű, a jobb szélső tészta pedig rózsaszín. Mindegyik típus kis fészekszerű kötegekké formálódik.

6 FŐ JELENTKEZÉSÉT VÁRJÁK A KEZDÉSHEZ!‼️

SZERVEZŐDIK AZ ÚJABB CSOPORT NYÍREGYHÁZÁN, HAMAROSAN INDUL A KÖVETKEZŐ INGYENES KÉZMŰVES ÉLELMISZERKÉSZÍTŐ KÉPZÉS!

Jelentkezni a következő linken lehet: https://easzc.hu/szakmai-kepzes-igenyfelmeres/?id=114

2024 tavaszán újabb felnőttképzési tanfolyam indul az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola szervezésében. A kézműves élelmiszerkészítő képzésre várják a jelentkezőket. A képzés három hónapos, és a képzés ideje alatt érintett témakörök a következők: zöldség- és gyümölcsfeldolgozás, húsipari termékek előállítása, tejtermékek készítése, sütőipari termékek előállítása.

A kézműves élelmiszerkészítőkre a képzés végén az írásbeli vizsgát követően a gyakorlati vizsga vár. A korábbi képzések résztvevői a vizsga keretében készítettek már száraztésztát (cérnametélt, csipetke), abált szalonnát tepertővel, töltöttek kolbászt, sütöttek brióst, fehér kenyeret, rozskenyeret, készítettek mézeskalácsot, aszalt almát csokoládéba mártva, paradicsommártást, illetve túrót és gomolyát is.

A kézműves élelmiszerkészítő képzés új lehetőségként jelent meg néhány éve az élelmiszeripari képzéskínálatban. Ez a képzés mind a fiatalabb, mind az idősebb korosztály számára vonzó. Itt a résztvevők megismerkedhetnek a különböző élelmiszeripari termékek előállításának kézműves jellegével.

Várjuk felnőttek jelentkezését! További képzések és információk az easzc.hu oldalon!

Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola