ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20
Közeli kép egy rozsdás vasúti pályán elhelyezett lila-fehér virágról. A kép alacsony szögből készült, a virágra fókuszálva, a háttérben az elmosódott nyomok és a környező zöld lombok a távolba nyúlnak.
📸

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2024.02.19., NAGYSZÜNET, AZ ISKOLA AULÁJA

Különleges kulturális programot szerveztek az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolában az elmúlt hetekben. Az intézmény tanulói ugyanis amellett, hogy szakmai versenyekre készülnek és vesznek részt azokon, remek fotókat is tudnak készíteni. Már korábban ismert volt többek zenei tehetsége – zeneszeretete és kivételes énekhangja, míg mások sporteredményeikkel tűntek ki az utóbbi időben.

Legutóbb az egyik közösségi felületen tűnt fel egy Westsikes tanuló kitűnő természetfotója, aminek kapcsán Borszéki Péter, oktató javaslatára az iskola fotópályázatot hirdetett. Az ünnepélyes eredményhirdetést 2024. február 19-én tartják a nagyszünetben az épület aulájában. Az első három helyezett jutalomban részesül.

A pályázatra beérkezett, mobiltelefonokkal készített, kiváló alkotásokból év elején szervezett Természetfotó kiállítást az intézmény, ahol a diákság is láthatta társaik munkáit.

Gratulálunk a fiatalok munkáihoz!

Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola