ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

AMIKOR A TERMÉSZET SZÉPSÉGEI MIATT IS ELŐKERÜL A TELEFON

Hat fős csoport bent áll egy fehér tábla előtt, amelyen különféle fényképek láthatók. Úgy tűnik, hogy a helyszín egy csarnok fafalakkal, ablakokkal és több cserepes növénnyel. Az egyének lazán öltözöttek, és a kamera felé néznek.


KIHIRDETTÉK A WESTSIK TERMÉSZETFOTÓ PÁLYÁZATÁNAK EREDMÉNYÉT

Három fiatal hölgy jeleskedett az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola által 2024 elején meghirdetett Természetfotó pályázaton. Az eredményeket hétfőn, a nagyszünetben tették közzé az aulában.

I. Tomkó Evelein, 5/13A, élelmiszeripari technikus,
II. Rózsa Dominika Renáta, 3/11A, sütő- és cukrászipari technikus,
III. Moldován Réka, 1/9A, sütő- és cukrászipari technikus tanulók

munkái bizonyultak a legjobbaknak a nevezett fotók közül.
Az eredményhirdetés elején Dr. Rubi Ferenc, igazgató beszélt a pályázati kiírásról, amely része az iskola terveinek az Örökös Ökoiskola cím elérése kapcsán. A helyezésekért járó jutalmakat Szabó László, “Az Élelmiszeripari Oktatás Jövőjéért” Alapítvány kuratóriumi tagja adta át a nyertes tanulóknak. A pályázat harmadik helyezettje betegség miatt nem tudott megjelenni az eredményhirdetésen, nyereményét osztályfőnöke vette át. Az eseményen megjelent a pályázat ötletadója, Borszéki Péter, oktató is.

Gratulálunk a Westsik iskola kreatív tanulóinak, akik ezekkel a természetfotókkal bebizonyították, hogy mobiltelefonjaikat lehet és érdemes is szép pillanatok, látványok megörökítésére is használni!

A fotókat az aulában lehet megtekinteni.