ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

MIÉRT OLYAN NÉPSZERŰEK AZ ÉLELMISZERIPARI KÉPZÉSEK A FELNŐTTEK KÖRÉBEN?

Kinyújtott tészta tésztalap márvány felületen sodrófa mellett, feltört tojáshéj, tojássárgája, csíkos kendő és egy tál bors. A kép jobb oldalán egy halom frissen vágott spagetti látható.

Erre a kérdésre is választ adtak az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola oktatói, akik az Európa Rádió Nyíregyháza stúdiójában válaszoltak Demeter Zsuzsa, szerkesztő-műsorvezető kérdéseire. A beszélgetésből kiderül, milyen végzettséget szerez és milyen munkát vállalhat el vagy végezhet az, aki pék-cukrásznak tanul, aki sütő- és cukrászipari technikusnak jelentkezik, illetve aki elvégzi a kézműves élelmiszerkészítő képzést?

Hamarosan hallható lesz a beszélgetés, amelyben Hajcsák Árpádné, igazgatóhelyettes és Pristyák István, szakmai oktató képviselték az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskolat.

Az intézmény a közeljövőben ismét indít ingyenes képzéseket felnőttek számára!