ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

BRÓZIK: FALUSI VENDÉGASZTALT ÁLLÍTOTTAK ÖSSZE, TÁJJELLEGŰ TERÍTÉKEN KÍNÁLTÁK A FINOMSÁGOKAT

BRÓZIK: FALUSI VENDÉGASZTALT ÁLLÍTOTTAK ÖSSZE, TÁJJELLEGŰ TERÍTÉKEN KÍNÁLTÁK A FINOMSÁGOKAT

NEGYEDIK LETT A BERETTYÓÚJFALUI BRÓZIK CSAPATA

Az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Brózik Dezső Tagintézménye is részt vett egy csapattal az Alföldi ASzC Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakközépiskola és Kollégium által megrendezett Országos Kistermelői élelmiszer-előállító Szakmai csapatversenyen.

A Gyomaendrődön lezajlott verseny első napján az ünnepélyes megnyitót követően a versenyzők az elkészített pályamunkát mutatták be a zsűri részére, majd kézműves foglakozás keretében mézeskalácsot díszítettek és grillázsrózsát készítettek. A verseny második napján egy falusi vendégasztalt kellett összeállítani a csapatoknak a rendelkezésre álló alapanyagok felhasználásával. A vendégasztalon elhelyezett élelmiszereket – almadzsem, vegyes vágott savanyúság, kőrözött, pogácsa és abált szalonna – a helyszínen elkészíteni és a tájjelegű terítéken fogyasztásra felkínálni.

Az Országos Szakmai csapatversenyen a IV. helyezést érte el a berettyóújfalui csapat. Gratulálunk!

A csapat tagjai: Lakatos Amanda, Mezei Odett, Patai Boglárka, felkészítő oktatók: Madarászné Csongrádi Marianna, Vékonyné Molnár Mária Emese

Négy nő áll bent, közülük három bizonyítvánnyal rendelkezik. A bal oldali nő fekete-fehér pöttyös inget, míg a másik három fekete ruhát visel. A háttérben színes grafikák és egy transzparens található.