ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20
Open
  • Lendületben az agrárszakképzés!

MEGOSZTOTT HARMADIK HELY ÉS TIZEDIK HELYEZÉS A DR. SZABÓ GUSZTÁV GÉPÉSZ EMLÉKVERSENYEN

A BAROSSBÓL ÉRKEZETT JÁNOSHALMÁRA AZ ORSZÁGOS VERSENY LEGJOBB ERŐGÉPSZERELŐ CSAPATA

Az Északi Agrárszakképzési Centrumot két intézmény csapata is képviselte a 33. Dr. Szabó Gusztáv Mezőgazdasági Gépész Országos Szakmai Versenyen. Az emlékversenyen 3 fős csapatok versenyeztek, köztük az ÉASZC mátészalkai és hajdúböszörményi iskolái.

Az Északi ASzC Baross László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium csapatában Bakó Bence, Budai Tamás és Páll Bence, 11. A osztályos tanulók utaztak Jánoshalmára. Az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot Fazekas Zoltán, Füstös Sándor, Szalai Sándor 11. H osztályos gépésztechnikus tanulók képviselték.

Baross iskolánk beszámolója a versenyről: “A nívós és magas színvonalon szervezett versenyt kiváló szakemberek és egyetemi tanárok bírálták. A verseny a szakmai tudáson túl az általános műveltséget és a szakmai intelligenciát is mérő feladatsorokból állt, mint pl.: traktor ügyességi verseny, fémmegmunkálás, erőgép, munkagép szerelés, KRESZ totó, jogszabályok ismerete. A két napos megmérettetésen szoros verseny alakult ki, és a csapatok 70% fölött teljesítettek. Ebben a szoros versenyben a Baross diákjai a makói iskola diákjaival holtversenyben a 3. helyen zárták a versenyfeladatokat. Ezt követően a zsűri döntött a végleges eredményről, ami alapján a mátészalkaiak az összesített versenyben a 4. helyen zártak a résztvevő 13 csapatból. Nagyszerű elismerést jelentett, hogy az Országos Verseny Legjobb Erőgépszerelő Csapata a Baross csapata lett!”

Gratulálunk Baross iskolánk versenyző diákjainak és felkészítő oktatójuknak, Szántó Gyulának!

Az Északi ASzC Széchenyi (István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium gépésztechnikus tanulói( Fazekas Zoltán, Füstös Sándor, Szalai Sándor 11.H) a 10. helyezést érték el.

Gratulálunk és köszönjük valamennyiük részvételét!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*