ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

MEGOSZTOTT HARMADIK HELY ÉS TIZEDIK HELYEZÉS A DR. SZABÓ GUSZTÁV GÉPÉSZ EMLÉKVERSENYEN

Egy könyvborító, amelyen fekete-fehér portré látható dr. szabó gusztáv, oldalán arany-fehér csíkokkal, 2023-ban Jánoshalmán kapott kitüntetést részletező szöveggel.

A BAROSSBÓL ÉRKEZETT JÁNOSHALMÁRA AZ ORSZÁGOS VERSENY LEGJOBB ERŐGÉPSZERELŐ CSAPATA

Az Északi Agrárszakképzési Centrumot két intézmény csapata is képviselte a 33. Dr. Szabó Gusztáv Mezőgazdasági Gépész Országos Szakmai Versenyen. Az emlékversenyen 3 fős csapatok versenyeztek, köztük az ÉASZC mátészalkai és hajdúböszörményi iskolái.

Négy hivatalos ruhába öltözött férfi áll egy transzparens előtt, mindegyikük oklevéllel és ajándéktáskával. két fiatalabb férfi a bal oldalon, egy idősebb férfi a jobb oldalon, a háttérben pedig egy portrét ábrázoló transzparens.

Az Északi ASzC Baross László Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium csapatában Bakó Bence, Budai Tamás és Páll Bence, 11. A osztályos tanulók utaztak Jánoshalmára. Az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot Fazekas Zoltán, Füstös Sándor, Szalai Sándor 11. H osztályos gépésztechnikus tanulók képviselték.

Négy fiatal férfi okleveleket és ajándékokat vesz át egy díjátadó ünnepségen, két idősebb férfival egy teremben, poszterekkel és ülő résztvevőkkel a háttérben.

Baross iskolánk beszámolója a versenyről: “A nívós és magas színvonalon szervezett versenyt kiváló szakemberek és egyetemi tanárok bírálták. A verseny a szakmai tudáson túl az általános műveltséget és a szakmai intelligenciát is mérő feladatsorokból állt, mint pl.: traktor ügyességi verseny, fémmegmunkálás, erőgép, munkagép szerelés, KRESZ totó, jogszabályok ismerete. A két napos megmérettetésen szoros verseny alakult ki, és a csapatok 70% fölött teljesítettek. Ebben a szoros versenyben a Baross diákjai a makói iskola diákjaival holtversenyben a 3. helyen zárták a versenyfeladatokat. Ezt követően a zsűri döntött a végleges eredményről, ami alapján a mátészalkaiak az összesített versenyben a 4. helyen zártak a résztvevő 13 csapatból. Nagyszerű elismerést jelentett, hogy az Országos Verseny Legjobb Erőgépszerelő Csapata a Baross csapata lett!”

Gratulálunk Baross iskolánk versenyző diákjainak és felkészítő oktatójuknak, Szántó Gyulának!

2023. május 12-i keltezésű, szöveges és képekkel ellátott magyar program oklevele, amely logókat, dekoratív szegélyeket és egy személyről készült fekete-fehér fényképet tartalmaz.

Az Északi ASzC Széchenyi (István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium gépésztechnikus tanulói( Fazekas Zoltán, Füstös Sándor, Szalai Sándor 11.H) a 10. helyezést érték el.

Gratulálunk és köszönjük valamennyiük részvételét!

Számítógép-képernyő, amelyen egy Excel-táblázat látható nevekkel és számoszlopokkal, esetleg pontszámokkal vagy adatokkal, a q oszlopban kijelölt cellával. az eszköztár és a lapok a képernyő tetején láthatók.