ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

SIKERESEN VIZSGÁZTAK A PÁLINKAKÉSZÍTŐ KÉPZÉS RÉSZTVEVŐI!

A pálinkaképzésen készített pálinkák

MÁR LEHET JELENTKEZNI A KÖVETKEZŐ TANFOLYAMRA!

Véget ért az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola szervezésében megvalósult, ingyenes pálinkakészítő képzés felnőttek szakmai képzése keretében. A szombati, Nyírszőlősön megrendezett vizsgán a 11 fős csoport valamennyi tagja sikeresen szerepelt. A 12 hetes, 300 órás tanfolyam elméleti tananyagában szerepelt: alapanyagismeret, gyümölcsfajták jellemzői, gyümölcs beltartalmi értékei, hasznos és káros mikroorganizmusok ismerete a cefrézéssel kapcsolatban, feldolgozáshoz szükséges eszközök, cefrézés, spontán és irányított erjesztés összehasonlítása, minőségbiztosítási ismeretek, továbbá jogszabályi ismeretek.

A Nyírszőlősön megvalósított gyakorlat során a csoport tagjai aktívan részt vettek a gyümölcsfeldolgozásban, terítékre kerültek: a cefrézés, a főzési technológiák, a helyszíni főzés, illetve a címkézés, palackozás és a jogszabályi ismeretek.

Az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola élelmiszerkészítő képzései, tanfolyamai népszerűek a felnőttek körében, akik az eddig megszerzett képesítések tekintetében akár ingyenesen is elvégezhetik!

Az intézmény folyamatosan várja felnőttek jelentkezését szerveződő képzéseire felnőttek szakmai oktatása, illetve felnőttek szakmai képzése keretében!

További információk: www.easzc.hu