A lúdláb torta Gerbeaud Emil svájci származású budapesti cukrász nevéhez fűződik, ő honosította meg Magyarországon a párizsi krémet, ami ennek az édességnek is egyik fő összetevője. Az Északi ASzC Debreczeni Márton Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola cukrász gyakorlatán a 10. e osztály tanulói Galamb Alex irányításával lúdláb szeletet készítettek az intézmény tansütödéjében.
#debreczenimárton#szakképzés#pékcukrasz#nappaliképzés#felnőttképzés#miskolc
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/2-9-1024x1024.jpg)
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/3-8-1024x1024.jpg)
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/4-5-1024x1024.jpg)
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/5-6-1024x1024.jpg)
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/6-5-1024x1024.jpg)
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/7-5-1024x1024.jpg)
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/8-5-1024x1024.jpg)
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/9-3-1024x1024.jpg)
![](https://easzc.hu/wp-content/uploads/2024/06/10-4-1024x1024.jpg)