ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20
Easzc kör alakú logója, két stilizált emberalaktal zöld és narancssárga növényi motívumokban, körülötte a baktalórántházi oktatási központot azonosító magyar szöveg.

Hagyományosan március első felében, 2023-ban március 6-14. között rendezik meg az ÉASzC Vay Ádám Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban a VAY NAPOK rendezvényeit.

Különféle kézműves projektek kollázsát megjelenítő promóciós plakát magyar szöveggel, kézműves könyvpályázatot hirdet petőfihez kapcsolódó határidővel és témával. élénk színek és kreatív minták jelennek meg.

A különleges programokhoz kapcsolódó szakmai, sport, kulturális, egyéb versenyek, játékok, előadások felhívó plakátjait már kihelyezték az intézményben.

Promóciós plakát a "legy kreativ!" esemény, amelyen olyan személyek képei láthatók, akik könyvet tartanak az arcuk előtt, arcukat a könyvborítókkal vegyítve humoros és művészi hatásokat keltenek. magyar nyelvű szöveg.

Március 8-án is igazi különlegességgel várja a baktalórántházi iskola az érdeklődő csoportokat, diákokat a kitelepülő planetárium előadásaira.

A VAY NAPOK elnevezésű rendezvény zárása, eredményhirdetést március 14-én, az iskolai ünnepség után tartják.