ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

2023-BAN IS VÁRTA A FELNŐTTEKET AZ ÉASZC A NYÍREGYHÁZI ÁLLÁSBÖRZÉN

Beltéri karrierbörze több standdal, amelyek különböző cégeket képviselnek. emberek állnak és beszélgetnek a különböző standoknál, promóciós anyagok és transzparensek vannak kihelyezve.

A börzén a Lippai és a Westsik iskolák jelentek meg

Egy öltönyös nő áll az „északi agrárszakképzési centrum” feliratú stand mellett egy oktatási vásáron, tájékoztató brosúrákkal és plakátokkal.

Ebben az évben is megjelent az Északi Agrárszakképzési Centrum a Kelet-Magyarország napilap és a Nyíregyházi Egyetem közös szervezésében megvalósult állásbörzén. A rendezvényen 36 kiállító kínált álláslehetőségeket a munkavállalóknak. A Centrumot ezúttal is az Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola és az Északi ASzC Lippai János Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolaképviselte.

Két nő áll egy oktatási fülkénél, transzparensekkel egy mezőgazdasági szakképző központról, brosúrákat és tájékoztató anyagokat kihelyezve az asztalon.

A Lippai iskola részéről Magyariné Rádi Judit, oktató válaszolt az érdeklődők kérdéseire, a Westsik iskolát oktatóik mellett Kulcsár Tímea és Nagy Dóra, 10. A sütő-, cukrászipari technikus tanulók képviselték. A Centrum standján a látogatók tájékoztatást kaphattak a szakképző intézményekben megvalósuló, felnőttek számára szervezett képzésekről. Egy-egy képzésen megszerzett szakma, szakmai képesítés további lehetőségeket, esetenként újrakezdést is jelenthet a felnőttek számára a munkaerőpiacon.

Várjuk felnőttek jelentkezését képzéseinkre! www.easzc.hu