ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

ORSZÁGOS GAZDÁSZVERSENY HARMADSZOR

Emberek csoportja bizonyítvánnyal és táskával egy szabadtéri rendezvényen, pózol egy fotóhoz fákkal és felhős égbolttal a háttérben.

2023-BAN A BRÓZIKOS ÉS A LIPPAIS TANULÓK KÉPVISELTÉK AZ ÉASZC-T

Magyarország öt agrárszakképzési centruma a HÓD-Mezőgazda Zrt-vel és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával közösen rendezte meg az Agrárszakképző Intézmények III. Országos Gazdászversenyét a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karával együttműködésben a XXX. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok keretében.

Egy csoport ember, különböző színű pólót viselő, körben állva egy parkban, csoportos tevékenységet folytatva. zöld és kék ég, felette felhők, a közelben ülő nézők.

A hódmezővásárhelyi eseményen ezúttal az Északi ASzC Lippai János Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola nyíregyházi csapata valamint az Északi ASzC Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Brózik Dezső Tagintézménye berettyóújfalui csapata képviselte az Északi Agrárszakképzési Centrumot.

Fémkerítésre szerelt vízszintes fehér transzparens három magyar mezőgazdasági szervezet logójával és a mezőgazdasági intézmények országos pályázatát hirdető szöveggel.

Köszönjük iskoláink részvételét és gratulálunk a Lippai csapatának „A legjobb növényfelismerés”-ért járó különdíjhoz!

Két információs tábla egy intézményen kívüli fémkapun, az egyik a különböző magyar nyelvű szakmai képzési programokat és a partnerszervezetek logóit sorolja fel.