ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20

LIPPAI – VERTIKÁLIS KERTÉSZNEK IS TANULHATUNK AKÁR INGYENESEN!

Függőleges hidroponikus kerti elrendezés, amelyben több növény nő, kerek nyílásokból hengeres szerkezetben. Mindkét oldalán LED-es növekedési lámpákkal van felszerelve, és beltérben, egy fa fal mellett van elhelyezve. A növényekről nagy zöld levelek láthatók.

A LIPPAIBAN EGYÉB KÉPZÉSEK MELLETT ERRE A KÜLÖNLEGES TANFOLYAMRA IS VÁRJÁK A FELNŐTTEK JELENTKEZÉSÉT!

VERTIKÁLIS KERTÉSZNEK IS TANULHATUNK AKÁR INGYENESEN AZ ÉASZC-NÉL!

Az Északi ASzC Lippai János Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola szervezésében felnőttek szakmai oktatása keretében az elmúlt időszakban zárult le egy gazda képzés növénytermesztő szakmairányon, de ilyen típusú képzés jelenleg is fut az intézményben. Emellett mezőgazdasági technikus képzés is zajlik növénytermesztő és állattenyésztő szakmairányon valamint erdésztechnikus képzés erdőgazdálkodás szakmairányon.

Felnőttek szakmai képzése keretében nemrégiben ért véget egy kutyakozmetikus képzés. Ebben a típusú képzési formában jelenleg virágkötő és virágkereskedő, állatorvosi asszisztens és méhész képzések zajlanak a nyíregyházi agrárszakképző intézményben.

Az Északi ASzC Lippai János Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola 2024-ben következő képzések indítását tervezi: méhész, állatorvosi asszisztens, kutyakozmetikus, virágkötő és virágkereskedő, vertikális kertész, dísznövénykertész tanfolyamokat, amelyekre már várják az érdeklődők jelentkezését!

További információk és jelentkezés az Északi Agrárszakképzési Centrum weboldalán, a www.easzc.hu oldalon!