ginop-6-2-3-17 VP1-1.1.1-17 GINOP-6.1.1-15-2015-00001 GINOP-6.2.7-20
Open
  • Lendületben az agrárszakképzés!

A NYÍREGYHÁZI WESTSIK CSAPATA LETT A LEGJOBB

Az idei Vay-napok keretében hagyományteremtő szándékkal szerveztek meg egy olyan természettudományos versenyt, ahová az Északi Agrárszakképzési Centrum iskolái kaptak meghívást. Az ÉASzC Vay Ádám Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium munkaközössége által szervezett látványos, tartalmas, játékos verseny emlékezetes esemény volt mind a diákok, mind az oktatók számára.

A VAY-NAPOK PROGRAMJAI 2023. 03.06-14. KÖZÖTT ZAJLANAK BAKTALÓRÁNTHÁZÁN.

Nyolc csapat részvétele mellett zajlott a természettudományos megmérettetés a következő versenyszámokban: Kahoot, Informatika-gépírás, Biológia, Fizika, Matematika, Lövészet, Földrajz, “Marsra szállás” – építkezés a tornacsarnokban.

A verseny végeztével emléklapot kaptak a résztvevő iskolák diákjai, és a szervezők kiemelték az első három helyezett csapatot. Az I. helyezett a nyíregyházi Westsik Északi ASzC Westsik Vilmos Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola csapat lett, a II. helyezett a házigazda, baktalórántházi iskola Vayshock nevű csapata és a III. helyezett pedig a hajdúböszörményi Gép-észek elnevezésű csapat a Széchenyi- A vidék iskolája- Hajdúböszörmény képviseletében. Gratulálunk a csapatoknak és köszönjük a szervezést, és a felkészítő oktatók munkáját!

Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*